JE STAAT OP HET PUNT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BACHELOR Psychology. DAT DOE JE VIA DE WEBSITE VAN STUDIELINK.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten.

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

Deadlines

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. In Studielink kun je je vanaf oktober inschrijven voor de studie die het jaar daarop in september begint.

Dit is een online vragenlijst die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding. En of deze echt bij je past. Op basis van jouw antwoorden ontvang je een advies of de opleiding bij je past. 

STUDIEKEUZECHECK

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Als je je - vóór 1 mei - via Studielink hebt aangemeld voor Psychology, nodigen we je uit om – vrijwillig, niet verplicht – deel te nemen aan de studiekeuzecheck, bestaande uit:

  • Een online vragenlijst: die jou helpt om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. Je kunt deze invullen en retour sturen naar de studieadviseur.
  • Een individueel gesprek: als jij het wilt of als wij het belangrijk vinden, plant onze studieadviseur, samen met jou, een datum voor een individueel gesprek, waarbij je jouw antwoorden in de vragenlijst bespreekt. Ook bekijkt de adviseur of je al eerder hebt deelgenomen aan voorlichtingsactiviteiten zoals de Open Dag of een Meeloopdag.

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op!

Meld je je na 1 mei aan?

Vanaf 1 mei is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding Psychology aan de Universiteit Twente. Ook dan ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies