Maak de juiste studiekeuze tijdens Online Open Day op 13 november

JE STAAT OP HET PUNT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BACHELOR Psychology. DAT DOE JE VIA DE WEBSITE VAN STUDIELINK.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kan je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wil starten.

Heb je een vraag over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

STUDIEKEUZECHECK

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De (verplichte) studiekeuzecheck helpt je om na te gaan of je de juiste informatie en verwachtingen hebt over de opleiding en of deze opleiding echt bij je past. Als je je via Studielink hebt aangemeld voor de bacheloropleiding Psychology, ben je verplicht om deel te nemen aan onze studiekeuzeactiviteiten. 

Lees hier meer over de studiekeuzecheck

Meld je je na 1 mei aan?

Voor Nederlandse studenten (met een NL diploma) is de deadline voor aanmelding via Studielink 1 mei. Als je je op 1 mei nog niet hebt ingeschreven, kan de opleiding Psychology je aanmelding nog steeds accepteren, mits je nog aan de (verplichte) studiekeuze activiteiten kunt deelnemen en eventuele andere deadlines nog gehaald kunnen worden. Na 1 juni kun je echter niet meer worden toegelaten. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies