Zie Na de bachelor

De arbeidsmarkt met Industrial Engineering & Management

Technisch bedrijfskundigen van de Universiteit Twente kunnen als geen ander technische oplossingen verbinden aan het belang voor de samenleving: high tech, human touch. Op zulke technisch bedrijfskundigen zit het bedrijfsleven te wachten. Veel studenten hebben dan ook voor het eind van hun opleiding al een baan, anderen binnen enkele maanden daarna.

WAAR WERKEN AFGESTUDEERDEN?

De diversiteit aan mogelijke functies is groot. Spreekt een baan als productiemanager bij Unilever jou aan? Of zie je eerder een toekomst voor jezelf als financieel analist bij Philips? Of ga je aan de slag als logistiek accountmanager bij Coca-Cola of masterplanner bij Friesland Campina? Als de zorg trekt, ben je misschien geschikt als operationeel leidinggevende in een ziekenhuis. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van functies die je kunt bekleden met Industrial Engineering & Management . 

ERVARINGEN

Het werkveld van een technische bedrijfskundige is moeilijk in één zin te omschrijven. Dat komt doordat er in alle vakgebieden wel werk te vinden is. Om je een idee te geven welke mogelijkheden er zijn, hebben we een aantal ervaringen van onze oud-studenten voor je op een rijtje gezet.

Chat offline (info)