De arbeidsmarkt met Industrial Engineering & Management

Studiekeuze gemaakt?

Carrièremogelijkheden na een studie IEM

Industrial Engineering & Management behoort tot de opleidingen met het beste perspectief op een baan en een hoog startsalaris. Veel van onze studenten hebben voor het eind van hun opleiding al een baan, anderen binnen enkele maanden daarna.

Er is altijd vraag naar technisch bedrijfskundigen, ook als het economisch minder gaat. Op dit moment neemt de vraag toe: er is dringend behoefte aan mensen die getraind zijn om zich ingewikkelde processen eigen te maken, complexe problemen te analyseren en oplossingen te bedenken. Mensen die analytisch zijn en inzicht hebben in de technische en wiskundige kanten van problemen, weten hoe bedrijfsprocessen werken en daarnaast de professionele, sociale en ondernemende vaardigheden hebben om oplossingen succesvol te implementeren.  

Waar werken afgestudeerden?

De diversiteit aan mogelijke functies is groot. Spreekt een baan als productiemanager bij Unilever jou aan? Of zie je eerder een toekomst voor jezelf als financieel analist bij Philips? Of ga je aan de slag als logistiek accountmanager bij Coca-Cola of masterplanner bij Friesland Campina? Als de zorg trekt, ben je misschien geschikt als operationeel leidinggevende in een ziekenhuis. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van functies die je kunt bekleden na je opleiding Industrial Engineering & Management. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies