Toelating en inschrijving

INSCHRIJVING creative technology

Deelname aan de studiekeuzecheck is verplicht. Procedure:

1. INSCHRIJVING EN VEREISTE DOCUMENTEN

  • Inschrijving: via Studielink. De deadline voor inschrijving via Studielink is 1 mei 2015. Als je je tussen 1 mei en 30 juni 2016 inschrijft, kan de opleiding Creative Technology je aanmelding nog steeds accepteren (zowel Nederlandse als buitenlandse studenten), mits je nog aan de vereiste studiekeuzecheck kunt deelnemen. Als je je na 30 juni 2016 inschrijft, kun je niet meer worden toegelaten.
  • Vereiste documenten: na je registratie via Studielink ontvang je een e-mail met het verzoek je intakedocumenten naar het Admission Office te sturen (per e-mail). In deze e-mail vind je een complete lijst van alle vereiste documenten.
  • De deadline voor het opsturen van deze documenten is vier weken na je inschrijving in Studielink. Als je deze deadline niet haalt, annuleren we je aanmelding.

2. studiekeuzecheck

Om er zeker van te zijn dat je een goede studiekeuze maakt, organiseren we een studiekeuzecheck. Zo weet jij of de studie bij jou past en weten wij of je past bij onze studie (let op: wij kunnen je alleen adviseren of deze studie bij jou past). Na ontvangst van je intakedocumenten nodigen we je uit om je in te schrijven voor een studiekeuzeactiviteit (let op: ben je een buitenlandse student, dan gelden andere regels).

KOM JE VAN HET VWO/HBO (NL-STUDENT)?

Voor Nederlandse vwo-scholieren is deelname aan de studiekeuzecheck verplicht. We verwachten jou op het hiervoor geplande middagprogramma op de universiteit. Voor toelating tot het studiejaar 2016-2017, word je uitgenodigd voor ­– en geacht te komen op – één van deze data in 2016:

25 februari, 2 mei, 13 juni en 7 juli 2016.

De studiekeuzecheck bestaat uit een aantal workshops. Als onderdeel van deze activiteit kun je door de opleiding uitgenodigd worden voor een individueel interview om op jouw specifieke situatie in te gaan. Je kunt ook zelf een dergelijk individueel gesprek aanvragen. Klik hier voor meer informatie.

Na deelname aan de studiekeuzecheck ontvang je een bericht waarin we je wel of niet aanbevelen deze opleiding te volgen. De studiekeuzeactiviteit (op de UT, uitzonderingen daar gelaten) is verplicht als je tot de opleiding wilt worden toegelaten. Als je niet deelneemt, wordt je aanmelding geannuleerd.

BEN JE BUITENLANDS STUDENT?

Voor buitenlandse studenten gelden andere regels. Toelating hangt in de eerste plaats af van je diploma en taalvaardigheid. Daarnaast spreken we je graag nog om je te kunnen adviseren over de vraag of je een juiste studiekeuze maakt (soms kan dat op de UT, anders via Skype). Na ontvangst van je intakedocumenten nodigen we je uit om je aan te melden voor de studiekeuzecheck, waarvoor we een individuele afspraak met je maken.

Chat offline (info)