Online Open Dagen in maart gemist?

JE STAAT OP HET PUNT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BACHELOR Creative TECHNOLOGY. DAT DOE JE VIA DE WEBSITE VAN STUDIELINK.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen om er zeker van te zijn dat jij je in Studielink voor deze bachelor kunt aanmelden. 

Na jouw aanmelding in Studielink en het aanleveren van alle benodigde documenten word je uitgenodigd voor een (verplichte) studiekeuzecheck. Aan de hand van deze studiekeuzecheck zal je bericht krijgen over jouw toelating tot het programma. Na een toelating en het voldoen aan alle andere (financiële) voorwaarden, kun je de volgende stap zetten in jouw aanmelding voor Creative Technology aan de Universiteit Twente.  

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

1. Aanmelding en vereiste documenten

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Houd er wel rekening mee dat de studiekeuzecheck voor Creative Technology verplicht is en de laatste studiekeuzecheck in de week van 6 juli 2021 zal plaatsvinden. Jouw documenten moeten daarom uiterlijk 28 juni 2021 aangeleverd zijn.

Na je registratie via Studielink ontvang je een bericht met het verzoek een motivatiebrief, curriculum vitae en portfolio aan te leveren.

2. Verplichte studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De Studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Voor Creative Technology is deze check verplicht. Het advies wat n.a.v. de studiekeuzecheck wordt gegeven is echter niet bindend. De studiekeuzecheck is een advies of de studie bij jou past, het speelt geen rol bij de toelating. Let op: de studiekeuzecheck is geen selectieprocedure; het resultaat van de studiekeuzecheck is niet bindend EN is geen bewijs van toelating aan de universiteit. De Admission Office stuurt jou een bericht of je toegelaten bent of niet. 

De studiekeuzecheck bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Motivatiebrief, CV, portfolio en een vragenlijst
  • Matching procedure. In 2021 zullen alle studiekeuzechecks online plaatsvinden. Je kunt zelf aangegeven op welke dag je wilt deelnemen. Voor instroom studiejaar 2021/2022 zijn de dagen 23 februari, 4 mei, 8 juni en 6 juli 2021. Je ontvangt een uitnodiging van de opleiding voor een online matching sessie.
  • Advies vanuit de opleiding in hoeverre je past bij de opleiding. Dit betreft een niet-bindende aanbeveling. 

Let op: wees je er van bewust dat 6 juli de allerlaatste mogelijkheid is om deel te nemen aan een matching sessie. De uiterste datum voor het event van 6 juli om je documenten aan te leveren is 28 juni 2021.

Na de online matching 

Na de matching sessie, ontvang je naast een advies ook een mail met informatie over Creative Technology studeren aan de Universiteit Twente. 

3. Inschrijving

Nadat alle vereiste documenten zijn ingeleverd (waaronder ook een copy van het diploma dat je toelating tot de opleiding kan geven), je hebt deelgenomen aan de matching procedure en je hebt voldaan aan andere (o.a. financiële) verplichting ontvang je een toelatingsbesluit en kun je je inschrijven voor de opleiding Creative Technology aan de Universiteit Twente. See also: https://www.utwente.nl/ces/studentservices/en/enrolment/  

NB: Voor buitenlandse studenten kunnen iets andere regelingen gelden en benodigde documenten nodig zijn, zie ook https://www.utwente.nl/en/education/international-students/deadlines/bachelor-programmes/ en de informatie die per mail wordt toegezonden vanuit Admission Office en International Office

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies