Aanmelden Creative Technology

Bachelor Open Dagen 14 & 15 oktober

JE STAAT OP HET PUNT OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BACHELOR Creative TECHNOLOGY. DAT DOE JE VIA DE WEBSITE VAN STUDIELINK.

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Je kunt je vanaf oktober inschrijven als je het jaar daarop in september met de opleiding wilt starten. Check de toelatingseisen om er zeker van te zijn dat jij je in Studielink voor deze bachelor kunt aanmelden. 

Na jouw aanmelding in Studielink en het aanleveren van alle benodigde documenten word je uitgenodigd voor een (verplichte) studiekeuzecheck. Aan de hand van deze studiekeuzecheck zal je bericht krijgen over jouw toelating tot het programma. Na een toelating en het voldoen aan alle andere (financiële) voorwaarden, kun je de volgende stap zetten in jouw aanmelding voor Creative Technology aan de Universiteit Twente.  

Schrijf je nu in via Studielink!
inschrijven

1. Aanmelding en vereiste documenten

De Universiteit Twente hanteert verschillende deadlines voor de aanmelding, afhankelijk van de opleiding, je nationaliteit en het toelatingsdiploma. Houd er wel rekening mee dat de studiekeuzecheck voor Creative Technology verplicht is en de laatste studiekeuzecheck op 11 juli 2022 (online) en 12 juli 2022 (op de campus) zal plaatsvinden. Jouw documenten moeten daarom uiterlijk 3 juli 2021 aangeleverd zijn.

Na je registratie via Studielink ontvang je een bericht met het verzoek een motivatiebrief, curriculum vitae en portfolio aan te leveren.

2. Verplichte studiekeuzecheck

Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die goed bij je past, zodat je je studie met succes kunt doorlopen. De Studiekeuzecheck is een van de instrumenten die we daarvoor inzetten. Voor Creative Technology is deze check verplicht. Om het matching proces volledig af te ronden vragen we jou, na de matching activiteit, een reflectieformulier in te vullen. Hierin ga je vragen beantwoorden om erachter te komen of deze opleiding bij jou past. Het afronden van het matching event is niet het bewijs voor toelating tot de opleiding. Je toelaatbaarheid wordt bepaald door Admission Office. 

Voor instroom studiejaar 2022-2023 vond de laatste matching activiteit plaats op 12 juli. Het is daarom niet meer mogelijk om je aan te melden voor een matching activiteit. Heb je interesse om Creative Technology te studeren? Mail dan naar intake-create-eemcs@utwente.nl

De studiekeuzecheck bestaat uit de volgende onderdelen:

3. Inschrijving

Nadat alle vereiste documenten zijn ingeleverd (waaronder ook een copy van het diploma dat je toelating tot de opleiding kan geven), je hebt deelgenomen aan de matching procedure en je hebt voldaan aan andere (o.a. financiële) verplichting ontvang je een toelatingsbesluit en kun je je inschrijven voor de opleiding Creative Technology aan de Universiteit Twente. See also: https://www.utwente.nl/ces/studentservices/en/enrolment/  

NB: Voor buitenlandse studenten kunnen iets andere regelingen gelden en benodigde documenten nodig zijn, zie ook https://www.utwente.nl/en/education/international-students/deadlines/bachelor-programmes/ en de informatie die per mail wordt toegezonden vanuit Admission Office en International Office.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies