De universtiteit beschikt over een divers aanbod van collegezalen. Van klein tot groot, zalen met een flexibele opstelling, zalen specifiek bestemd voor tentamens, zalen voor hoorcolleges en ga zo maar door. De collegezaalbeheerders van de Interne Dienst ondersteunen gebruikers van de zalen om activiteiten zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan de orde en netheid in de zalen, de opstelling van het meubilair, verhelpen van storingen aan apparatuur, het plaatsen van presentaties op de computer, het aanvullen van middelen zoals stiften, etc. 
Tenzij anders vermeld, is dit de software die gebruikt wordt in de collegezalen.

Om het gebruik van de collegezalen voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de zalen netjes en opgeruimd achter gelaten worden:

  • Wil je een andere opstelling van het meubilair? Natuurlijk kan dat, maar plaats het meubilair na gebruik weer terug in de standaard opstelling.
  • Leg al het gebruikte materiaal (bordwissers, krijtjes, whiteboard stiften, prullenbakken e.d.) na gebruik weer terug op de daarvoor bestemde plaatsen.
  • Gooi je afval weg.
  • Eten en drinken is niet toegestaan.

Werkt iets niet naar behoren? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan de Servicedesk van je gebouw.