HomeNieuws & eventsWeek of Inspiration / Klimaatoptimisten gezocht!
m

Week of Inspiration / Klimaatoptimisten gezocht!

Soms zakt je de moed in de schoenen als je denkt aan de stijgende mondiale temperatuur. Gaat de wereld snel genoeg actie ondernemen? Of gaan we ten onder aan overstromingen, hitte of hongersnood? Maartje Bregman is een klimaatoptimist, een greenfluencer die hoop geeft: ook met kleine individuele acties kun je samen iets goeds doen. Op het gebied van duurzaamheid en klimaat, ongelijkheid en onrecht. Haar positieve insteek is een tegenwicht tegen de negatieve teneur van een duurzaam leven waarin je jezelf van alles moet ontzeggen: je moet niet vliegen, geen vlees eten, de auto laten staan. Met haar enthousiaste optredens en op sociale media benadrukt zij juist wat je wèl kunt doen. In samenwerking met Green Hub Twente en Scientist Rebellion.

Moderator: Dan Hartenberg (Green Hub Twente)

Zaal: Vrijhof/Agora

Voor vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel