HomeNieuws & eventsOrgan-on-Chip Centre Twente Symposium

Organ-on-Chip Centre Twente Symposium Thema: Brain-on-Chip

ORGAN-ON-CHIP CENTRE TWENTE SYMPOSIUM EVENT

Er gebeuren momenteel veel interessante activiteiten in de Organ-on-Chip community op de UT. We nodigen je daarom graag uit voor het Organ-on-Chip Centre Twente symposium "Brain-on-Chip". We hebben Susanna Narkilahti (NeuroGroup Tampere University in Finland) en Joost Le Feber (assistant professor Clinical Neurophysiology op de UT), twee interessante sprekers uit het veld, uitgenodigd om te spreken op dit event. Daarnaast is er uiteraard tijd en ruimte om met collega's bij te praten die werken aan Organs-on-Chip.

Datum: 30 november 2023
Tijd: 12:00 uur – 14:00 uur
Locatie: Auditorium, Technohal

Bekijk voor meer informatie over het programma, de sprekers en registratie de website van het event.