HomeNieuws & eventsVloeistofdynamica van de toekomst (I)

Vloeistofdynamica van de toekomst (I)

Panta rhei - alles stroomt. De oceaan, de atmosfeer, cryogene brandstoffen in industriële installaties, en, op kleine schaal: virussen en het bloed dat door onze aderen stroomt. Vloeistofdynamica is overal om ons heen en in ons, van de nanometer tot op astrofysische schaal. Dit jaar viert de UT Physics of Fluids-groep haar 25e verjaardag en trakteert je op vier perspectieven op vloeistofdynamica. Met: prof.dr. Detlef Lohse (UT) – Vloeistofdynamica van de toekomst; dr. Anna von der Heydt (UU) - Dynamische systeembenadering van het klimaat; prof.dr. Devaraj van der Meer (UT) - Stromende energie: de uitdagingen van cryogene brandstoffen en dr. Hanneke Gelderblom (TUe) - De vloeistofdynamica van ziekteoverdracht. In samenwerking met Arago, Alembic, Newton en KIVI Students Twente. Deze lezingen zijn in het Engels, klik hier.

Op 7 november is er ook een interessante bijeenkomst over stromingsleer, zie hier.

ZAAL; VRIJHOF AGORA


Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel