HomeNieuws & eventsTechMed Summer Meeting

TechMed Summer Meeting

Save the date: 1 September 2022

Start het nieuwe collegejaar met een informele meeting voor en door de TechMed Community. Onder het genot van een hapje, drankje en activiteit ontmoet je je collega's. Het zal een afwisselend en gezellige Summer Meeting worden.  

Waar & Wanneer

  • Datum: 1 september 2022
  • Tijd: 16.00 - 20.00
  • Taal: Engels (plenair)
  • Formaat: Live event

Voor wie

De TechMed Summer Meeting is bedoeld voor alle medewerkers van de Universiteit Twente die werkzaam binnen het domein TechMed: van secretariaten tot klinische hoogleraren, van docenten tot onderzoeksondersteuners, van technici tot externe onderzoekers, van managementmedewerkers tot promovendi en van onderwijscoördinatoren tot postdocs.

Registratie

Hoewel dit een gratis evenement is, houdt er rekening mee dat registratie voor dit evenement niet vrijblijvend is. Voor het reserveren van drankjes en eten tijdens het programma rekenen wij op uw deelname. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op het evenement waarvoor je je al hebt aangemeld, dan verzoeken we je vriendelijk om dit aan ons door te geven. Stuur dan een e-mail naar techmed-events@utwente.nl

Registratie zal in de zomer van 2022 open gaan. Zet deze datum nu al wel alvast in je agenda!

ORGANIsatie