Toekomstige studenten volgen een Taster Day van de Universiteit Twente

Taster Days Probeer je favoriete studie uit!

Ben je enthousiast over een van onze masters of bachelors? Toch is er één vraag die je bezig houdt: is jouw studiekeuze wel de juiste? Kom erachter door de studie tijdens een Taster Day uit te proberen!

Taster Days on campus

Een Taster Day is een drie uur durende sessie op de campus (of online) waar je samen met andere studiezoekers een verdiepend programma volgt, voorbereid door jouw toekomstige docenten en onze studenten. Na deze ervaring heb je een goed beeld van de studie en kun je je vol vertrouwen aanmelden.

Probeer je favoriete studie uit!
Aanmelden
De Taster Day vindt op de campus plaats, tenzij anders aangegeven.

Het bijwonen van een Taster Days kan je enorm helpen om verder te komen in je studiekeuze.