HomeNieuws & eventsMaster Honours 2021

Master Honours 2021 Applicaties zijn open!

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Ben jij een getalenteerdebreed geïnteresseerde student en wil jij jouw professionele skills verbeteren? Meld je dan nu aan voor het Master Honours programma, onze applicaties zijn nu geopend!

In het Master Honours programma kunnen studenten kiezen uit één van de volgende vier tracks: Change Leaders, Design Honours, Great Negotiators en Research Honours. Binnen elke track word je in een multidisciplinaire omgeving gestimuleerd en ondersteund in de ontwikkeling van jouw kennis, skills en ervaringen samen met jouw medestudenten. Ben jij benieuwd naar wat het Master Honours programma jou te bieden heeft? Bezoek onze website en kom naar onze info sessies, zowel op campus als online.

Schrijf je hier in voor onze fysieke info sessies of neem deel aan onze Master Honours Teams channel om onze live streams te volgen: 

  • 05/11/2021, 12:45-13:30 (TL 3130/Teams): Master Research info lunch.
  • 02/12/2021, 12:45-13:30 (location TBD/Teams): Master Design info lunch.