HomeEvenementen30th International Congress on Sound and Vibration (ICSV30)

30th International Congress on Sound and Vibration (ICSV30) onder voorzitterschap van Jim Kok (departement TFE)

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Jim Kok, associate professor van het departement Thermal and Fluid Engineering binnen de faculteit Engineering Technology aan de Universiteit Twente, de voorzitter is van het 30e International Congress on Sound and Vibration (ICSV30). Dit prestigieuze evenement vindt plaats van 8 tot 11 juli 2024 in Amsterdam.

Het ICSV30, georganiseerd door het International Institute of Acoustics and Vibration (IIAV) en de Nederlandse Akoestische Vereniging (NAG), is dé toonaangevende conferentie op het gebied van akoestiek en vibratie. Het congres biedt een platform voor wetenschappers en ingenieurs om baanbrekend onderzoek en innovatieve theorieën te delen.

Met een breed scala aan technische sessies over onderwerpen zoals aero-akoestiek, omgevingsgeluid en vibratiebeheersing, belooft ICSV30 een verrijkende ervaring te worden. Het programma omvat gerenommeerde plenaire sprekers die de nieuwste ontwikkelingen en toekomstige richtingen in het vakgebied bespreken. Naast het technische programma omvat ICSV30 een boeiend sociaal programma met netwerkevenementen, een galadiner en begeleide tours door Amsterdam.

Studenten die zich specialiseren in akoestiek en vibratie worden aangemoedigd om deel te nemen, met gereduceerde registratiekosten en mogelijkheden om mee te dingen naar de Best Paper Award. Het congres streeft naar inclusiviteit en verwelkomt deelnemers van over de hele wereld om bij te dragen aan dit hoogwaardige evenement.

Meer informatie is te vinden op de officiële website van het evenement: ICSV30.