HomeEvenementenLunchlezing Kees Eijkel met stage- en banenmarkt

Lunchlezing Kees Eijkel met stage- en banenmarkt Quantum Meets 2023

Het Nationaal Groeifonds Programma Quantum Delta NL organiseert van 12 tot en met 16 juni Quantum Meets: een week vol met evenementen om te inspireren, verbinden en leren over quantumtechnologie. De aftrap van deze week vind plaats op de Universiteit Twente.

Het evenement, dat jaarlijks moet gaan plaatsvinden, vindt plaats verspreid over het hele land. De vijf hubs van Quantum Delta – Amsterdam, Delft, Rotterdam, Eindhoven en Enschede – nemen ieder een van de vijf dagen voor hun rekening. MESA+, Hogeschool Saxion, ROC van Twente en ChipTech Twente zijn organiseren het programma in Twente.

REGISTRATIE

De week bevat een vol programma met workshops, lezingen en netwerkmogelijkheden. De meeste evenementen zijn gratis te bezoeken. Bekijk voor het volledige programma de website van Quantum Meets. De rest van de week organiseren de Twentse partners ook evenementen. Op woensdag 14 juni organiseert het Saxion samen met UT een lunchlezing met Kees Eijkel in Waaier 2 (Breedveldzaal) van de UT. Aansluitend vind er een stage- / vacaturemarkt  voor studenten van Hogeschool Saxion en UT plaats.

Aanmelden lunchlezing Eijkel
Aanmelden
Voor lunch wordt gezorgd, registreer je hiervoor op tijd. 

OVER QUANTUM DELTA NL

Quantum Delta NL (QDNL) is een stichting – bestaande uit kennisinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties – met als doel: Binnen de komende zeven jaar, Nederland positioneren als Silicon Valley van de quantumtechnologie. Het kabinet heeft met het Nationaal Groeifonds 615 miljoen euro toegekend om dit doel te realiseren. QDNL omvat heel Nederland, maar heeft vijf core hubs: Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Leiden, Universiteit Twente en Universiteit van Amsterdam.