HomeEvenementenDuik in de betoverende wereld van SHOT's WinterTour van 14 t/m 17 december!

Duik in de betoverende wereld van SHOT's WinterTour van 14 t/m 17 december!

Laat je meevoeren op een muzikale reis met de bekende muziek van onder andere Pinocchio en Christmas Fantasia tijdens onze concerten o.l.v. Ronny Buurink.

De wintertour begint met een gezamenlijk optreden op donderdag in de Vrijhof, waar winterse melodieën en een exclusieve preview van ons concoursmuziek de toon zetten, samen met de Stadsharmonie Enschede. Reguliere tickets kosten €4,- en studententickets kosten €2,50. Tickets zijn verkrijgbaar via shot.utwente.nl/sales/.

Op vrijdag komt de Jacobuskerk tot leven met een afwisselende show van muziek en licht. Volg de lichtroute van “Enschede Lights Up!” en je komt vanzelf langs Jacobuskerk. Een adembenemend schouwspel dat je niet wilt missen! 

Het weekend brengt de warme klanken van kerstmelodieën naar de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, midden in het hart van "Oldenzaal in Kerstsfeer!". Laat je meevoeren door de muziek, geniet van winkelplezier en proef de feestelijke sfeer met een drankje bij een van de vele kerstkraampjes.

Op zondag wordt in Arnhem de grootste kerstmarkt van het oosten gevuld met SHOTakkoord in de Koepelkerk. Hier zal nog eenmaal de betoverende muziek te horen zijn. We heten je van harte welkom op een van deze onvergetelijke gelegenheden - een winterse reis vol magie en muzikale vreugde! 

🎶 ✨