HomeEvenementenScience Cafe: Je beste (robot) beentje voor.

Science Cafe: Je beste (robot) beentje voor.

Lopen is voor veel mensen zo vanzelfsprekend dat ze er niet over nadenken: even ergens heen lopen doe je toch gewoon? Maar hoe normaal is dat eigenlijk? En wat als lopen niet (meer) gaat? Fysiotherapeut Dr. Jurjen Bosga doet onderzoek naar hoe je brein mee- en tegenwerkt bij de (loop)beweging. Prof.dr.ir. Herman van der Kooij (UT, Biomechatronics and Rehabilitation Technology) ontwikkelt revalidatierobots, bionische protheses en exoskeletten die patiënten ondersteunen bij het lopen. Moderator: Linda Hiemstra BA (Saxion Hogeschool). Loop vooral eens binnen bij dit Science Café! In samenwerking met KIVI Students Twente en Paradoks.

Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel