HomeEvenementenChill out! De ontspannende kracht van kou

Chill out! De ontspannende kracht van kou

Je moeder heeft je waarschijnlijk verteld dat je op kille dagen een warme jas aan moest doen, omdat je anders kou zou vatten. Ze had het bij het verkeerde eind! Blootstelling aan lage temperaturen schijnt heel gezond te zijn voor een mens. Iceman Wim Hof ontdekte dat kou zowel lichaam als geest kan versterken en ontspannen. Dr. Cheryl de Boer (ITC) en Jet van der Werf MSc (ET) zijn beiden gecertificeerde trainers van de Wim Hof Methode en leggen de heilzame effecten uit van ademhalingstechnieken, koude douches en ijsbaden. Met frisse experimenten! In samenwerking met Ockham en Paradoks. Dit programma is in het Engels, zie hier het Engelse bericht.

Zaal: Vrijhof-Amphi

Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel