HomeEvenementenRisk & Resilience Festival

Risk & Resilience Festival

Working together for a better future - 9 NOVEMBER 2023

Het Risk & Resilience Festival is een jaarlijks evenement waar professionals, wetenschappers, studenten en alumni samenkomen om kennis en ervaring te delen en te verrijken op het gebied van risk, resilience en safety. Het doel van het festival is het verkennen, ontwikkelen en delen van kennis en expertise in deze vakgebieden. Het biedt een ontmoetings- en netwerkplek voor experts en geïnteresseerden.

In 2023 zullen de deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken aan grote transformatievraagstukken voor de toekomst. In deze zevende editie draait het om innovatieve denkkracht van de deelnemers. In een interactieve setting ga je met anderen aan de slag met een van de grote maatschappelijke opgaven van Nederland. Je kunt kiezen uit vier maatschappelijke thema’s waarmee je aan de slag gaat:

  • Watermanagement
  • Energie
  • Snelle digitale wereld
  • Industrie

Aan de hand van concrete casuïstiek ga je in een team aan het werk. Daarbij is ieder geluid welkom: hoe meer meningen, des te levendiger de dialoog en des te interessanter het leerproces. Alles vindt plaats onder de deskundige begeleiding van een facilitator.

Meer informatie over dit event?
Klik hier!
Risk & Resilience Festival
Registreer