HomeEvenementenRisk & Resilience Festival

Risk & Resilience Festival

RISK & RESILIENCE FESTIVAL - 9 NOVEMBER 2023

Het Risk & Resilience Festival is een jaarlijks terugkerend evenement waar kennis en kunde op het gebied van risk, resilience en safety wordt onderzocht, ontwikkeld en wordt gedeeld. Het vormt een ontmoeting- en netwerkplek voor professionals, practitioners, wetenschappers, academici, studenten en alumni, die hun kennis en ervaring willen delen en verrijken.

In 2023 zullen de deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken aan grote transformatievraagstukken voor de toekomst. Dit onder het motto: welke implicaties hebben de grote transformatievraagstukken voor risk & resilience. Vraagstukken als digitalisering, energietransitie, schaarste aan arbeid vormen daarvoor het vertrekpunt. 

Meer informatie over dit event?
Klik hier!