Risk & Resilience Festival

Op 7 november 2024 komt de 8e editie van ons festival tot leven, en dit keer draait alles om 'Leadership in organising Risk & Resilience'. Of je nu een doorgewinterde professional, een toegewijde academicus of een ambitieuze student bent met een passie voor risicomanagement, dit festival biedt een unieke kans om je kennis te verdiepen en te netwerken met gelijkgestemden.

Wat kun je verwachten?

Dit is dé gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van Risk & Resilience en te ontdekken hoe leiderschap een cruciale rol speelt in het organiseren van risico's en het versterken van veerkracht. Reserveer 7 november 2024 in je agenda, want deze dag belooft een bron van inspiratie te worden!

Registratie

Registreer je voor het Risk & Resilience Festival en profiteer van het Early-bird tarief van slechts €80,- maar let op, deze speciale aanbieding geldt alleen tot en met 1 augustus! Mis deze unieke gelegenheid niet om tegen een gereduceerd tarief toegang te krijgen tot een dag vol inzichten over risicomanagement en resilience. Na 1 augustus gaan de tarieven omhoog naar €120,- voor reguliere tickets.

Verzeker jezelf van een Early-bird ticket
Ik wil een ticket!
Early-bird ticketprijs: €80,-.  (Geldig tot 1 augustus)
Volg ons op LinkedIn

Wil je op de hoogte blijven van alle informatie rondom het festival en onze opleidingen? Volg ons kanaal op LinkedIn! 

Risk & Resilience in het kort

 • Thema

  Leadership in organising Risk & Resilience

 • Wanneer

  Donderdag 7 november 2024

 • Doel

  Het Risk & Resilience Festival is een jaarlijks evenement waar professionals, wetenschappers, studenten en alumni samenkomen om kennis en ervaring te delen en te verrijken op het gebied van risk, resilience en safety. Het doel van het festival is het verkennen, ontwikkelen en delen van kennis en expertise in deze vakgebieden. Het biedt een ontmoetings- en netwerkplek voor experts en geïnteresseerden.

 • Organisatie

  Universiteit Twente - Professional Learning & Development Centre

  Genootschap voor Risicomanagement

 • Waar

  Campus van de Universiteit Twente (gebouw: Waaier)

 • Algemene voorwaarden

  Bekijk hier de algemene voorwaarden van het PLD Centre. 

Contact

M.F. Oetgens van Waveren Pancras Clifford (Marcia)
Contactpersoon Risk & Resilience Festival
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies