HomeEvenementenThird Technical Communication Day

Third Technical Communication Day New Horizons

Wij kijken ernaar uit om iedereen die geïnteresseerd is in technische communicatie en artificiële intelligentie (AI) te ontmoeten op de ‘Third Technical Communication Day’. Op 16 november zullen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technische communicatie presenteren.

Verschillende bedrijven, studenten en onderzoekers zullen hun nieuwste inzichten presenteren. De presentaties zullen onder andere gaan over de steeds belangrijkere rol van AI in technische communicatie en over nieuwe manieren om mensen beter om te leren gaan met technologie. Uitgenodigd zijn in de eerste plaats ‘technical communicators’, maar ook onderzoekers, docenten en studenten zijn van harte welkom om informatie uit te wisselen en van elkaar te leren.

Het programma is gedeeltelijk in het Nederlands, gedeeltelijk in het Engels. Meer informatie is te vinden op: https://www.eluxis.com/kennistools/technical-communication-day-2023/

Aanmelden voor deze dag kan door een mailtje te sturen naar technicalcommunicationday@utwente.nl

Deelname is gratis.

Deze ‘Third Technical Communication Day’ wordt georganiseerd in samenwerking met Eluxis en Garden of Kairos.