HomeEvenementenOp leven en dood

Op leven en dood

 DEZE BIJEENKOMST WAS EERST ENGELSTALIG MAAR IS GEWIJZIGD NAAR NEDERLANDSTALIG.

Op leven en dood

We gaan allen dood, dat is zeker. Ons lichaam heeft nu eenmaal een uiterste houdbaarheidsdatum. Veel mensen zouden graag langer willen leven en technische snufjes lijken dat ook mogelijk te maken. Dit Veritas Forum gaat over ethische kwesties rondom gezondheid, ziekte en de dood. Theo Boer en Bert Keizer delen hun visie en discussiëren met elkaar en het publiek. Prof. dr. Theo Boer is ethicus en heeft een uitgesproken mening over euthanasie. Drs. Bert Keizer werkte als verpleeghuisarts en schreef boeken over leven en dood. Hij is ook columnist van Trouw.

In samenwerking met Veritas Forum, Ideefiks, Paradoks en Ockham.
aanmelden verplichtContact


A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel