HomeEvenementenKom naar de Alumni Talks op 7 oktober!

Kom naar de Alumni Talks op 7 oktober!

Het sfeervolle Amphitheater in de Vrijhof is vrijdag 7 oktober vanaf 14.30 uur wederom de locatie voor de vijfde editie van ons jaarlijkse event voor álle UT-alumni: ‘Alumni Talks’. Of je nu een rechtgeaarde techneut of maatschappijwetenschapper bent, wij presenteren onder de noemer ‘See the future!’ drie inspirerende ‘Talks’ die jou aan het denken zetten. Food for thought! Ben jij er ook bij?

ben jij er ook bij?

Het sfeervolle Amphitheater in de Vrijhof is vrijdag 7 oktober vanaf 14.30 uur wederom de locatie voor de vierde editie van ons jaarlijkse event voor álle UT-alumni: ‘Alumni Talks’. Of je nu een rechtgeaarde techneut of maatschappijwetenschapper bent, wij presenteren onder de noemer ‘See the future!’ drie inspirerende ‘Talks’ die jou aan het denken zetten. Food for thought! Ben jij er ook bij?

SPREKERS

Susan Roelofs (TN’02/PhD’15), oprichter en CEO LocSense, Fons Driessen (CT’66), Executive Coach en Bush Crafter, en Tim van de Rijdt (Com’00), Chief Marketing Officer Mosa Meat vertellen over hun carrière en delen hun visie op de toekomst in hun vakgebied graag met ons, zodat je na afloop kunt zeggen: “I have seen the future!”

Meer informatie is te vinden op de website van de Alumni Talks.

AANMELDEN 

Dit evenement wil je niet missen, dus bestel hier alvast je kaarten!

PROGRAMMA

Datum:                        vrijdag 7 oktober 2022
Tijd:                             14.30 uur
Locatie:                       Foyer Vrijhof, campus UT
Prijs:                            € 10,= (incl.: toegang tot de Alumni Talks, koffie & thee en de borrel in Vestingbar).

14.30 -  15.00             Ontvangst met koffie en thee  
15.00 -  17.15             Alumni Talks ‘See the Future!’ 
17.15  -  einde            Borrel in de Vestingbar 

De voertaal is Nederlands.