HomeEvenementen4TU DeSIRE conferentie over Resilience Engineering

4TU DeSIRE conferentie over Resilience Engineering "Building Connections for Resilience Engineering Solutions"

Namens het 4TU Centre for Resilience Engineering en het Strategisch Onderzoeksprogramma DeSIRE (Designing Systems for Informed Resilience Engineering) nodigen wij u graag uit voor de eerste 4TU DeSIRE conferentie over Resilience Engineering op 6 en 7 juni 2019 bij de Universiteit Twente.

Het doel van deze nationale conferentie is om een forum te bieden voor wetenschappers en praktijkmensen om contact te leggen, ervaringen uit te wisselen en uitdagingen aan te gaan over alle aspecten die te maken hebben met Resilience Engineering van sociaal-technologisch-ecologische systemen. Samen willen we een Resilience Engineering community opbouwen en samenwerking starten of verder versterken.

Thema van de conferentie - "Building connections"

Onze samenleving staat voor vele grote uitdagingen, waaronder het leveren van schone en betrouwbare energie, het ontwerpen van klimaatbestendige steden en nieuwe vormen van mobiliteit. Gezien het toenemende aantal en de ernst van schokken en spanningen is technische veerkracht in deze systemen een absolute noodzaak in de moderne, onderling verbonden wereld. Het ontwerpen van oplossingen voor dergelijke complexe sociaal-technologisch-ecologische systemen vereist het koppelen van verschillende domeinen en disciplines. Daarom is onze eerste conferentie gewijd aan het leggen van verbindingen binnen het domein van Resilience Engineering: over verschillende domeinen heen en tussen de academische wereld, de praktijk en de beleidsvorming.

Hoogtepunten in het programma

  • Inspirerende internationale keynotes
  • Pitches door de tenure trackers van DeSIRE
  • Sessies met professionals in aanvulling op de thematische wetenschappelijke sessies.
  • 'Meet the editor' en vele andere gelegenheden om te netwerken.

Bekijk het volledige programma

Registreren

De online registratie is inmiddels gesloten, maar registratie op locatie is nog steeds mogelijk. De conference fees staan op de registratiepagina.


Vertaald met www.DeepL.com/Translator