Studium Generale UT presenteert op maandag 5 oktober een avond waarop de wetenschappelijke principes achter koken worden uitgelegd. Iedere kok –thuis of in een restaurant- maakt gebruik van bepaalde wetmatigheden: bij het bakken van een eitje of het marineren van een vis. Prof. Michael Brenner, Glover Professor van toegepaste wiskunde en natuurkunde en Harvard College Professor, geeft ook een demonstratie van kooktechnieken. De avond is in het Engels.
maandag 5 oktober 2015 19:30 - 21:00
Meer events
- ma 23 - do 26 jun 2025CurioCities educative trip
- di 24 jun 2025 13:30 - 17:305 jaar Gas erop! Learning Communities
- wo 25 - zo 29 jun 2025ESAO 2025: Innovaties in (bio)artificiële organen en orgaanmodellen
- di 1 - do 3 jul 2025Gezamenlijke IACAP/AISB-conferentie over de filosofie van computergebruik en AI
- wo 2 jul 2025 12:00 - 13:00Online informatiebijeenkomst Deeltijd Master Publiek Management