Contact met de UT

Studiekeuze gemaakt?

Heb je vragen over de bachelor Gezondheidswetenschappen? We helpen je graag verder!

Stuur een e-mail

Stel je vraag over de bachelor Gezondheidswetenschappen in het contactformulier hieronder en laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

Bel ons

Op werkdagen kun je ons telefonisch bereiken. Check hieronder welke vraag op jou van toepassing is. We helpen je graag verder!

 • Vragen over een bepaalde studie?

  Heb je interesse in de bachelor Gezondheidswetenschappen? Of wil je meer weten over de Universiteit Twente? Stel je vragen aan ons Study Information Centre. Een enthousiast team van studenten staat klaar om je te woord te staan! Je kunt bellen, of stel hier je vraag en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

  Study Information Centre
  +3153 489 5489

  Het Study Information Centre is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00, met uitzondering van feestdagen en vakanties

 • Vragen over inschrijving, toelating of Studielink?

  Ben jij klaar om je aan te melden voor de bachelor Gezondheidswetenschappen en heb je vragen over het aanmeldingsproces? Student Services helpt je hier graag mee verder! Je kunt bellen*, of stel hier je vraag en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

  Student Services
  +3153 489 2124

  *Student Services is bereikbaar op werkdagen van 12.30 - 16.00, met uitzondering van feestdagen.

Chat

Heb je vragen over het aanmeldingsproces? Je kunt ons bellen, maar ook een livechat beginnen met een van onze studievoorlichters via de chatbutton rechtsonder in jouw scherm. Let op: livechat is alleen zichtbaar als je cookies accepteert. Je kunt chatten tijdens onze openingstijden. Is de chat offline tijdens deze uren? Dan kan het zijn dat er even geen studievoorlichter beschikbaar is of dat je het tijdens de vakantieperiode probeert. Probeer het op een later moment nog eens!

Whatsapp

Je kunt ons ook via WhatsApp bereiken. Stel je vraag via:  +31 6 51842633

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je het antwoord op je vraag op onze website niet gevonden? Bekijk dan voordat je contact opneemt eerst de FAQ's hieronder. De meeste vragen worden hierin al beantwoord: 

Contactformulier

Heb je vragen over de bachelor Gezondheidswetenschappen? We helpen je graag verder! 

De Universiteit Twente mag alleen persoonsgegevens van een student aan anderen verstrekken als deze gegevensverstrekking is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is om de privacy van de student te beschermen.

Jouw vraag is verstuurd. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons en we streven ernaar om jouw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Universiteit Twente.

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies