Maak de juiste studiekeuze tijdens Online Open Day op 13 november

Vragen over een opleiding? Of ben je al student aan Universiteit Twente (UT)? Welke vraag je ook hebt, we helpen je graag verder. 

Telefoon

Vragen over studeren aan Universiteit Twente?

Wil je studeren aan UT en heb je vragen over opleidingen van jouw interesse? Bel, chat, whatsapp of mail. Telefoon: 053 489 54 89

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9-17 uur

Op onderstaande dagen zijn we gesloten:

21 december 2020 tot 4 januari 2021

Kerstvakantie

Gesloten

WHATSAPP

Vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen werken onze voorlichters vanuit huis. Het is daarom niet mogelijk om met ons te appen. Stuur ons daarom gerust een mail of chat met ons via de website. 

Vragen over inschrijving, toelating, visa of Studielink?

Heb je jouw studiekeuze gemaakt en ben je bezig met het regelen van allerlei zaken om te studeren aan de UT, bel dan telefoon: 053 489 2124 

We zijn op werkdagen bereikbaar van 10-16 uur. Op onderstaande dagen zijn we gesloten:

21 december 2020  t/m 4 januari 2021

Kerstvakantie

Gesloten

Openingstijden en bezoekadres balie

We hebben recent onze openingstijden aangepast. Vanaf 20 oktober is onze fysieke balie geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00u. Het bezoeken van de balie is momenteel alleen op afspraak.

Let op:

Update 15/10/20: Vanaf de week van 20 oktober zal de fysieke balie van Student Services voorlopig geopend zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00u - 16:00u. Uiteraard blijft Student Services de hele werkweek bereikbaar via telefoon en per mail.

Vanwege de huidige corona crisis (COVID-19) vragen we je om alleen de balie te bezoeken op het moment van je afspraak, niet eerder te komen en na je afspraak meteen de ruimte te verlaten.

We vragen je je afspraak af te zeggen, mocht je verkoudheidsklachten hebben, zoals keelpijn, loopneus, nieuzen of hoesten, koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak. Laat je dan testen en blijf thuis tot je geheel hersteld bent.

BEZOEKADRES

Universiteit Twente
Student Services Contact Centre
Gebouw Vrijhof, kamer 239B
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede

FEESTDAGEN & VAKANTIES

25 december 2020 t/m 1 januari 2021

Kerstvakantie

Gesloten

POSTADRES

Universiteit Twente - gebouw Vrijhof
Student Services Contact Centre
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Website-chat

Via de chatbutton rechtsonder in jouw scherm kun je op de meeste UT-voorlichtingswebsite live chatten met onze studievoorlichter. Deze chatbutton is alleen zichtbaar als je cookies accepteert.

UT-medewerkers en afdelingen vinden

Je kunt de medewerkers vinden via personen.utwente.nl. Daarnaast zijn er overzichten van faculteitenonderzoeksgroepen (afdelingen binnen faculteiten), instituten en ondersteunende afdelingen (communicatie, ICT, financieel, HR, etc).

Campusbeveiliging & noodgevallen

Campus beveiliging

De campusbeveiliging zit in het gebouw de Spiegel, naast de ingang van de UT. Voor noodgevallen, bel telefoon (+31 53 489) 2222.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je het antwoord op je vraag op onze website niet gevonden? Bekijk dan voordat je contact opneemt eerst de FAQ's hieronder. De meeste vragen worden hierin al beantwoord: 

Contactformulier

Universiteit Twente mag alleen persoonsgegevens van een student aan anderen verstrekken als deze gegevensverstrekking is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is om de privacy van de student te beschermen.

* betekent dat een veld verplicht is

Jouw vraag is verstuurd. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons en we streven ernaar om jouw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Universiteit Twente.
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies