HomeOnderwijsLifelong Learning

Lifelong Learning: Onderwijs voor professionals

Klaar voor de volgende stap?

Bij Universiteit Twente ben je nooit uitgeleerd. Of je nu verder wilt komen in je carrière, je horizon wilt verbreden, nieuwe vaardigheden wilt opdoen of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied: aan de Universiteit Twente (UT) stimuleren we het voortdurend streven naar kennis voor persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Bekijk de mogelijkheden

Kennisgebieden
Aanbieders
Evenementen

Lees meer over onze initiatieven op het gebied van een leven lang leren en neem contact op

Of je nu een doorgewinterde professional bent die zijn vaardigheden wil bijspijkeren, of een nieuwsgierige geest die nieuwe kennis wil verkennen, onze evenementen bieden voor ieder wat wils.

Bekijk alle events

LIFELONG LEARNING iets voor jou? 

Lifelong Learning courses

Of je nu op zoek bent naar een academische (deeltijd) master, een tweedaagse masterclass, een vervolgopleiding of een online cursus om je vaardigheden te vergroten: bij de Universiteit Twente kun je kiezen uit een breed aanbod van opleidingen op veel verschillende gebieden. Experts van de Universiteit Twente bieden uitstekende begeleiding en de uitgebreide programma's kunnen vaak worden aangepast aan jouw drukke agenda.

Vind je cursus
In-company training

Vanuit de diverse kennisgebieden binnen de Universiteit Twente zijn er mogelijkheden om een incompany programma samen te stellen voor jouw organisatie. Een incompany opleiding kan ingezet worden ten behoeve van specifieke groepen medewerkers en/of managers binnen jouw organisatie om in een (actuele) kennisbehoefte te voorzien. 

Lees meer
Learning communities

Learning Communities zijn dynamische groepen van gelijkgestemde professionals, bedrijven en belangstellenden die samenkomen om kennis te delen, vaardigheden te ontwikkelen en gezamenlijk doelen te bereiken. Onze communities bieden een unieke omgeving waarin leren en netwerken hand in hand gaan, ondersteund door de nieuwste technologieën en best practices.

Lees meer
Evenementen

De Universiteit Twente is een levendige hub voor kennis en inspiratie, waar regelmatig evenementen worden georganiseerd die speciaal zijn bedoeld voor geïnteresseerden en deelnemers van ons leven lang leren-aanbod (LLL). Deze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, waardevolle contacten te leggen en deel te nemen aan boeiende discussies. Elk evenement is zorgvuldig samengesteld door onze deskundige aanbieders, die er alles aan doen om een dynamische en stimulerende omgeving te creëren. 

Lees meer
Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies