Mindlab

Registreer voor Mindlab 

Mindlab is een theatervoorstelling die het hart van de wetenschap raakt. Mindlab inspireert en daagt uit om - met elkaar - na te denken en in gesprek te gaan over wat belangrijk is in het dagelijks werk, je carrière en je leven – binnen en buiten de universiteit. Met Mindlab willen we een positieve bijdrage leveren aan het werk- en leefklimaat van onze universiteit; aan een open en veilig klimaat waarin iedereen zich thuis voelt. Mindlab is drempelverlagend, pakkend en uniek.

"Je bent niet wie je denkt dat je bent. Je bent wat je doet."

Dit jaar heb je de kans om Mindlab te bezoeken op 5 maart 2024 met je team. Wil je daarna nog een diepgaand gesprek? Wij bieden een op maat gemaakte follow-up sessie voor jouw team. Neem contact op met Team Mindlab om je persoonlijke team follow-up in te plannen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om Mindlab individueel te komen ervaren.

Op 5 maart kun jij naar Mindlab in ons Agora Theater in Vrijhof. Er zijn dan twee voorstellingen: een ochtendvoorstelling van 10.30-12.00 uur met koffie en thee na afloop en een middagvoorstelling 14.30-16.00 uur met een drankje in de Foyer na afloop.

Mindlab is in het Nederlands en heeft live Engelse transcriptie. Registratie is gratis. 

Kom je als team? Dan kan één collega het hele team inschrijven door de namen en m-nummers te noteren in de categorie 'opmerkingen'. 

Individuele inschrijving is dan niet meer noodzakelijk maar is nog steeds mogelijk.

Bezoek de Mindlab-pagina voor meer informatie. Als je vragen of ideeën hebt die je graag wilt delen, kun je altijd een e-mail sturen naar Team Mindlab.

Schrijf in voor:
Mindlab
Course alert
Inschrijven is op dit moment helaas niet mogelijk. Meld je aan voor een 'course alert' en ontvang een e-mail zodra er nieuwe data zijn of er een plaats vrij komt.