Free Lunch Friday - Bond 3D Bespreek jouw carrièrekansen met Bond 3D

BESPREEK JOUW CARRIÈREKANSEN MET BOND 3D

Maak kennis met bedrijven op het Kennispark en bespreek jouw carrièrekansen tijdens de Free Lunch Friday! Ontdek samen of er een match is voor een stage, traineeship of zelfs een baan. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Bond 3D? Meld je nu hieronder aan voor deze informele lunch op 3 april.

Bond High performance 3D Technology heeft een revolutionaire print technology uitgevonden voor de maakindustrie. De oprichters van Bond hebben sterke roots in innovatie en technologie. We werken met een team van 53 personen. Ons team is een mix van industriële high-tech, creative business, bouwkunde, innovatie en duurzaamheid. Het bewijs daarvan zit in onze nieuwe innovatieve gepatenteerde technologie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens de Free Lunch Friday bij Bond 3D wordt er door medewerkers van Bond 3D een korte presentatie gegeven tijdens de lunch en krijg je een tour door het bedrijf.

VOOR WIE?

Deze Free Lunch Friday is  bedoeld voor studenten uit de volgende studies: Technische Wiskunde, Technische Informatica, Werktuigbouwkunde en Systems & Control.

De voertaal is Nederlands.