HomeNieuwsStudio 200 wordt volledig vernieuwd!

Studio 200 wordt volledig vernieuwd!

We gaan de oude apparatuur vervangen door moderne technologieën, waardoor de studio een echte professionele uitstraling krijgt.

Van 5 oktober tot 15 november is de studio in de Spiegel wegens de verbouwing gesloten.

Neem contact op met het Videoteam om je opname te plannen voor na deze periode!

Met de upgrade kunnen we de studio flexibel inrichten voor allerlei soorten producties dankzij een aanpasbaar decor (zie de video). Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit van de producties naar een hoger niveau tillen, maar ook de financiële lasten voor de UT verminderen. Minder uitgaven aan externe dienstverleners betekent dat de UT meer middelen kan richten op kerndoelen: onderzoek en onderwijs.

Naast opnames en livestreams heeft de studio ook een innovatief Lightboard (zie foto). Deze bestaat uit een verlicht glazen oppervlak en stelt docenten in staat om informatie te presenteren zonder hun rug naar de studenten te keren. Dit zal de betrokkenheid en interactie aanzienlijk verbeteren.


*Tekst gaat door onder de foto


Foto: Lightboard

We kijken er naar uit om de nieuwe studio in gebruik te gaan nemen. Wil je zelf ook gebruikmaken van onze studio? Of wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met het Videoteam of kijk op onze website www.utwente.nl/video.

 Lees ook het artikel van U-Today over de nieuwe studio.