HomeNieuwsUpdate: Videoteam supports Electric SuperBike 5.0 met de online presentatie

Update: Videoteam supports Electric SuperBike 5.0 met de online presentatie

Eind november heeft de communicatie manager van het Superbike team Mirjam Davidse contact opgenomen met het videoteam met de vraag om te helpen bij de presentatie van Electric SuperBike 5.0 op 8 december jl. Ze hadden voor deze presentatie een zaal in de Waaier geboekt, maar moesten door de nieuwe coronamaatregelen binnen een week overstappen naar een volledig digitaal evenement.

Na een telefoontje met het videoteam werd duidelijk dat Studio 200 prima aan hun behoeften zou voldoen en ze gingen aan de slag met het voorbereiden van hun programma. Manager Mirjam Davidse kreeg een spoedcursus in het maken van een televisieprogramma. Ze moest nu de afzonderlijke presentaties, videoclips, visuals en scripts vooraf opnemen. Mirjam en haar team gebruikten de DIY-studio om hun scripts te repeteren en te finetunen.

Op 8 december werd het één geheel. Het videoteam heeft de studio voorbereid, met hulp van het SuperBike-team. Er was zelfs de echte SuperBike als prop in onze studio. Een uur voor de livegang werd nog een laatste korte repetitie gedaan. Het was een absolute uitstekende prestatie van het SuperBike-team. Het resultaat een goed voorbereide en informatieve show van 1,5 uur.

Benieuwd naar het resultaat? Klik op onderstaande link en geniet van de opname van de livestream.