HomeNieuws & eventsEnschedays 2024

Enschedays 2024 Op zoek naar een studentenhuis?

Enschedays wordt georganiseerd door P.K.v.V. Fact, het samenwerkingsverband van de Enschedese studentenverenigingen, samen met de vier studentenverenigingen en de leden hiervan. Wij geloven namelijk dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een kamer te vinden. Daarom proberen wij elk jaar huizen met vrije kamers te koppelen aan aankomende studenten zoals jij! Ook willen wij je met Enschedays gelijk kennis laten maken met het Enschedese studentenleven, zodat je studententijd echt een kickstart krijgt! Dit doen we door je een tweedaagse rondleiding te geven door de stad Enschede. In deze rondleiding zul je langs gaan bij verschillende studentenhuizen en verenigingen, ook zul je overnachten op een studentenhuis. 

Lijkt dit je nou wat en wil je meer weten over ons of over Enschedays? Neem dan vooral een kijkje op onze site www.enschedays.nl of zoek ons op op instagram @enschedays

*this will be a dutch spoken event