Jelle Konter

Fanaat Open Cultuurvereniging Fanaat

Speel mee tijdens Fanaat Open

Een hele dag bordspellen doen en iedereen mag meedoen. Je hoeft je eigen bordspellen niet mee te nemen, aangezien Fanaat een behoorlijk grote collectie bordspellen heeft, met meer dan 600 bordspellen, dus je zou een spel moeten kunnen vinden dat je leuk vindt.

De lange duur van de Fanaat Open maakt het ook ideaal om lange bordspellen te spelen, die normaal gesproken niet worden gespeeld vanwege tijdgebrek. Dus, als je van bordspellen houdt, zorg er dan voor dat je langskomt.

Fanaat is de spellenvereniging van de Universiteit Twente. Je kunt altijd mensen vinden bij Fanaat voor een bordspel, een snel kaartspel en vele andere vormen van entertainment, van complexe oorlogsspellen die dagen duren tot een gezelschapsspel op een console. Niet alleen biedt Fanaat een grote en gevarieerde collectie bordspellen, maar ze bieden ook verschillende spelconsoles, elk met een uitgebreide bibliotheek van (meestal multiplayer) spellen. Magic The Gathering en rollenspellen zoals Dungeons and Dragons worden ook regelmatig gespeeld.