HomeNieuws & eventsnetwerk- en uitwisselingsbijeenkomst over Citizen Science

netwerk- en uitwisselingsbijeenkomst over Citizen Science

We nodigen je graag uit voor onze netwerk- en uitwisselingsbijeenkomst over Citizen Science. Dit evenement belooft een unieke gelegenheid om je te verdiepen in het veranderende landschap van Open Science en Citizen Science, zowel in Twente als daarbuiten.

Wat kun je verwachten van de bijeenkomst: 

  • Inzichten in Open Science en Citizen Science: Krijg waardevolle inzichten in het veld van Open Science en Citizen Science en hoe Team Open Science NL dit ondersteunt door keynote speaker Frederike Schmitz van NWO. 
  • Citizen Science verkennen in de regio: Ontdek hoe Citizen Science-initiatieven regionaal impact maken met 'Civic and Citizen Science'-projecten, waar UT-onderzoekers samenwerken met burgers, en maak kennis met de lokale gemeenschap 'Samen onderzoek doen' die onderzoek tussen professionele en niet-professionele onderzoekers bevordert. Sprekers van Civic and Citizen Science-projecten, Joost Kuijper van de Provincie Overijssel en van 'Samen onderzoek doen'. 
  • Netwerkmogelijkheden: Maak contact met medeonderzoekers, gemeenschapsleden en professionals over Citizen Science. Leg nieuwe contacten, wissel ideeën uit en verken potentiële samenwerkingen die verder reiken dan het evenement.

Please join us on 30 May. You can sign up through this link.