HomeNieuws & eventsWeek van Inspiratie / Wie wordt de volgende president van de VS?

Week van Inspiratie / Wie wordt de volgende president van de VS?

Ruzies over de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november 2024 hebben de afgelopen jaren het nieuws gedomineerd. Wie zal Joe Biden opvolgen als de 47e president? Opnieuw Biden? Of zal Donald Trump alle aanklachten overleven en weer opstaan? Of zal een nieuwe kandidaat ons verrassen? De verkiezingen zijn belangrijk omdat Amerika een machtig  land is. Eelco Bosch van Rosenthal geeft een actuele stand van zaken. Hij is een vooraanstaand journalist die Amerikanistiek studeerde, jarenlang NOS-correspondent in de VS was en maakte in aanloop naar eerdere verkiezingen de televisieseries Droomland Amerika (2016) en De slag om Texas (2020). In samenwerking met Sirius.

Interviewer: dr. Nolen Gertz, Associate Professor of Applied Philosophy (UT)

Zaal: Vrijhof, Agora

Dit programma is in het Engels.

Voor vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel