HomeNieuws & eventsWeek of Inspiration/ Wandelen naar het einde van de wereld

Week of Inspiration/ Wandelen naar het einde van de wereld

David Hordijk is student als hij stopt met zijn studie en op pad gaat om van Nederland naar Finisterre te lopen, het ‘einde van de wereld’ en doel van de pelgrimsroute van Santiago de Compostella. Hij vertelt over deze tocht van 2500 kilometer en of het hem gelukt is zich los te maken van alle routines van alledag. Hij had veel betekenisvolle en grappige ontmoetingen. Via crowdfunding zamelde hij geld in om ervoor te zorgen dat hij zijn eigen piano zou vinden op de kliffen van Finisterre. Je hoort zijn eigen composities, ziet prachtige beelden en hoort zijn bijzondere verhaal. Is hij geïnspireerder teruggekomen?

Moderator: Hiska Bakker (Studium Generale)

Rond 13:30 is er een korte pauze, gevolgd door Q&A

Zaal: Vrijhof/Agora

Dit programma is in het Engels.

Voor vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel