HomeNieuws & eventsNobel lezingen

Nobel lezingen

De Nobelprijzen voor natuurkunde, scheikunde en geneeskunde worden elk jaar in oktober uitgereikt. Benieuwd wie deze eer in 2023 te beurt valt? Kom dan naar de jaarlijkse Nobellezingen georganiseerd door TNW en Studium Generale! Wetenschappers en wetenschapsjournalisten leggen uit waar deze prijzen over gaan en wie de winnaars zijn.

De sprekers zijn bekend: Dr. Peter Kraus vertelt over de Nobelprijs voor Natuurkunde, prof. dr. Daniël Vanmaekelbergh bespreekt de Nobelprijs voor Chemie en Dr. Gorben Pijlman neemt de Nobelprijs voor Geneeskunde voor zijn rekening. Alle details vind je op onze Engelstalige pagina. De voertaal van dit is Engels.

Moderator: prof.dr.ir. Gertjan Koster (TNW).  In samenwerking met Arago, Alembic en Paradoks.

Buffet: 17:30-18:30 | Vrijhof/Foyer

Lezingen: 18:30-20:00 | Vrijhof/Agora

Kosten buffet: studenten gratis/ Anderen €10,-. Graag aanmelden via a.heukels@utwente.nl. voor 29 oktober. Lezingen gratis toegankelijk.

Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel