HomeNieuws & eventsApollo WinterFair

Apollo WinterFair Een gezellige dag vol activiteiten, worshops en optredens

Op zaterdag 28 januari organizeerd Apollo weer de jaarlijkse Winter Fair! Tijdens deze dag is iedereen welkom om te genieten van de gezelligheid van de winter met leuke activiteiten, workshops en optredens. Het vindt plaats tussen 14:00 - 20:00 uur in de Vrijhof. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag te blijven, of even langs te komen voor een snelle workshop.


Er zal geld worden ingezameld voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Enschede. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen met een lager inkomen kunnen deelnemen aan sport en cultuur.


Workshops

Kom meedoen aan leuke workshops, zoals een improvisatietheaterworkshop van Pro Deo, en een reguliere theaterworkshop van NEST. Deze workshops duren ongeveer een uur, je kunt deelnemen aan een workshop voor slechts €3, die volledig naar het goede doel gaat!


Optredens

We krijgen een kooroptreden van Musilon, waar ze mooie kerstliedjes zullen zingen, want het is nooit te laat om te genieten van wat kerstsfeer. Verder zal UTMost een concert geven met hun jazzcombo. De optredens duren ongeveer een half uur, en kosten slechts €1,50 om te zien, wat naar het goede doel gaat!


Verder zullen er verschillende activiteiten zijn zoals een film kijken en karaoke! Laten we er een gezellige en onvergetelijke dag van maken!


Meer informatie op apollo.utwente.nl/winterfair