Mayo zonder eieren. Of een hamburger waar geen varken aan te pas komt. De trend om veganistisch te eten wordt mainstream nu zelfs fastfoodketens overgaan op diervrij eten. Sterrenrestaurants gingen al eerder op de plantaardige toer. Hiske Versprille, culinair recensent van de Volkskrant, legt uit hoe je door technieken als fermenteren of de Maillardreactie tot nieuwe smaken komt. Ook een mix van ingrediënten en texturen geeft spannend eten. Drs. Hiska Bakker (SG) interviewt haar over veganistisch koken en eten. Ir. Rianne Hagen van de succesvolle U-Today-vlog over eten, presenteert haar kookboekje. Uiteraard valt er iets te proeven! In samenwerking met U-Today en Vegan Student Association Twente.
dinsdag 20 20:00 - dinsdag 27 september 2022 20:00
Meer events
- zo 6 15:00 - vr 11 jul 2025 18:00European Membrane Society Summer School
- ma 7 - vr 11 jul 2025HERITAGE-consortium organiseert de 12e Internationale Conferentie over Stedelijk Klimaat (ICUC12)
- ma 7 jul 2025 10:30 - 11:30Promotie Clément Lezane | First order methods with non-euclidean geometry
- ma 7 jul 2025 12:30 - 13:30Promotie Ana Martins Costa | RenOx: A Novel Artificial Lung Device with Integrated Kidney Support
- ma 7 jul 2025 14:30 - 15:30Promotie Yiwei Duan | Mapping phyllosphere microbial communities of temperate European forests using environmental DNA and remote sensing