Mayo zonder eieren. Of een hamburger waar geen varken aan te pas komt. De trend om veganistisch te eten wordt mainstream nu zelfs fastfoodketens overgaan op diervrij eten. Sterrenrestaurants gingen al eerder op de plantaardige toer. Hiske Versprille, culinair recensent van de Volkskrant, legt uit hoe je door technieken als fermenteren of de Maillardreactie tot nieuwe smaken komt. Ook een mix van ingrediënten en texturen geeft spannend eten. Drs. Hiska Bakker (SG) interviewt haar over veganistisch koken en eten. Ir. Rianne Hagen van de succesvolle U-Today-vlog over eten, presenteert haar kookboekje. Uiteraard valt er iets te proeven! In samenwerking met U-Today en Vegan Student Association Twente.
dinsdag 20 20:00 - dinsdag 27 september 2022 20:00
Meer events
- vr 8 mrt - do 30 mei 2024Doe mee aan de UT Challenge
- vr 26 apr 2024 09:30 - 17:00Concurreren met Digital Servitization
- vr 26 apr 2024 12:30 - 13:30Promotie Neda Mostafa | Utilizing the system instantaneous frequency for the Structural Health Monitoring of bridges
- vr 26 apr 2024 14:30 - 15:30Promotie Nicol Oonk | Optimizing medication management for Parkinson’s patients in primary care - Challenges, opportunities and future perspectives
- vr 26 apr 2024 15:30 - 19:00Solar Boat Twente - Interesse Borrel