HomeNieuws & eventsBDSi Data Science Week

BDSi Data Science Week

BDSi organiseert een nieuwe Data Science Week van 19-26 september 2022. Tijdens deze week ga je een echte data science case oplossen. BDSi werknemers organiseren workshops en seminars gedurende de week om de verschillende stappen in een data science project te introduceren. Zo worden er workshops gegeven over data wrangling, data visualisatie en modelleren. Daarnaast zijn BDSi collega's beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Het doel van de Data Science Week is om studenten en medewerkers in een leuke en coöperatieve omgeving met data science in aanraking te laten komen, en een community van behavioural data scientists te vormen. Het event is open voor beginners en experts en iedereen ertussen in! Het is handig als je al ervaring hebt met R want dat is de programmeertaal die we zullen gebruiken. Je kan alleen meedoen of met collega’s of vrienden een team vormen.

Voor meer informatie bekijk de website en om je aan te melden klik hier. Geen zorgen als je deze keer niet kan, de volgende Data Science Week is in maart.