HomeNieuws & eventsLEAP Herfst Open Toernooi

LEAP Herfst Open Toernooi

Hallo! 


Op zaterdag 1 Oktober organiseert Leap Roundnet Enschede haar open herfsttoernooi. Het zal op de campus van Universiteit Twente worden gehouden en iedereen van beginner tot professional kan meedoen. We scheiden de groep op basis van niveau, zodat iedereen een leuk toernooi ervaart.


Schrijf je in via dit formulier: https://forms.gle/yvDPauGvGrinnTpA6 

De inschrijfdeadline is woensdag 28 september 23:59.


Beginners zijn ook zeker welkom om langs te komen bij onze pre-toernooi training op woensdag 28 september, 18:00, in de voetbalkooi bij de UTrack zodat jij en je teamgenoot kunnen voorbereiden voor het toernooi en leren om een balletje te slaan en daarmee ook je tegenstanders te verslaan.


Voor vragen over het toernooi en/of het inschrijven kun je ons bereiken via de WhatsApp groep, te vinden in de linktree, of via mail: tournament@roundnet-enschede.nl.


Hopelijk zien we je dan!


Leap toernooi commissie