Bootcamp: De ondernemende onderzoeker

Wil jij de resultaten van je onderzoek omzetten in zakelijke kansen? Dan is deze Bootcamp iets voor jou.

Tijdens de interactieve masterclasses leer je alles wat je als onderzoeker moet weten over businessmodellen, marktonderzoek, intellectueel eigendom, pitchen en financiering. De online editie bestaat uit 4 video meetings, een persoonlijke coaching sessie en afsluitend pitch je jouw business propositie voor een panel van experts.

De ondernemersvaardigheden die je leert in deze bootcamp zijn waardevol voor een carrière in de wetenschap, omdat het je helpt om beter in contact te komen met de industrie. Bovendien helpt het je om je voor te bereiden op het werken in de industrie. Is een spin-off een doel voor jou? Dan is deze bootcamp de perfecte start om je onderzoek te valideren.

Meld je hier aan.