More than a Degree Awards 2021 Doe mee en stem!

Elk jaar vindt de More than a Degree awards plaats, een jaarlijkse ceremonie om het studentenactivisme aan de Universiteit Twente te vieren. Op 27 oktober is het dan eindelijk zover.

Tijdens de show krijgen enkele groepen en individuen een prijs voor activisme naast hun studie wat ze het afgelopen jaar hebben uitgevoerd. De nominaties zijn bekend voor meest actieve student van het jaar, ondernemende student van het jaar, bestuur en evenement van het jaar; en de speciale prijs. Je kunt de nominaties bekijken op onze Instagram.

De winnaar wordt bepaald door online stemmen voorafgaand aan de show, jurystemmen en natuurlijk: publieksstemmen! Dit zijn stemmen die worden uitgebracht tijdens de show en kunnen alleen door de aanwezigen worden uitgebracht. Daarom hebben we jou nodig! Zorg dat je erbij bent, zodat jouw favoriete student, bestuur en evenement kan winnen. De show begint om 16:00 uur in Agora, de receptie begint om 15:30 uur. De show duurt ongeveer 1,5 uur met gratis drankjes! Wees erbij!

Meer informatie en stemmen