HomeEvenementenClimate Café: GeoTechnoSocial perspectives on Climate Justice

Climate Café: GeoTechnoSocial perspectives on Climate Justice

Climate Café

Vier keer per jaar organiseert het Climate Centre het Climate Café: een informeel evenement voor mensen met passie voor onderwijs en onderzoek dat klimaatactie ondersteunt. Hier ontmoet en raak je geïnspireerd door anderen die hier mee bezig zijn. Onderzoekers en studenten delen hun werk om klimaatverandering tegen te gaan. Ook informeren we je over de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen voor het Climate Centre zelf. Natuurlijk is er ruimte voor je vragen, je ideeën en opmerkingen, en tijd om te netwerken met je collega-onderzoekers, docenten en studenten op de UT.

GeoTechnoSocial perspectieven op klimaatrechtvaardigheid

In deze editie van het Klimaatcafé zullen, in lijn met de 'GeoTechnoSocial' aanpak van het UT Klimaatcentrum, drie verschillende UT-collega's hun gedachten delen met betrekking tot klimaatrechtvaardigheid. Na de drie presentaties (in totaal ongeveer een uur) kijken we uit naar een open gesprek, ook met het publiek, over de onderwerpen die de sprekers aansnijden.

Dit evenement is in het Engels. Kijk voor meer informatie en registratie op de Engelstalige pagina.

Climate Café: GeoTechnoSocial perspectives on Climate Justice
Registreer