HomeEvenementenCar Reveal Green Team Twente
Green Team Twente

Car Reveal Green Team Twente

Op 30 mei is het zover; dan is het tijd voor de Car Reveal van Green Team Twente! Na een periode van twee jaar onderzoeken, testen, en herontwerpen om aan de regels van Formula Student te kunnen voldoen, onthullen we 30 mei met trots de éérste zelfgebouwde Formula Student raceauto op waterstof! 

In juli 2024 stellen we deze waterstof-raceauto op de proef tijdens de Formula Student in Assen en in augustus 2024 doen wij hetzelfde doen in Frankrijk. Tijdens deze races testen we de auto tot in detail: van technische inspectie en verschillende rijdende proeven, tot een volledig uitgewerkt businessplan. Als we alle tests succesvol hebben doorlopen kunnen wij onze eerste overwinning al vieren: dan doen wij als eerste team ter wereld met een zelfgebouwd waterstofsysteem mee aan Formula Student! En daarna gaan we natuurlijk keihard racen. 

Aanschouw onze nieuwste waterstof-raceauto en toekomstige doelen tijdens een spectaculaire show in het Wilminktheater- en muziekcentrum te Enschede. Claim nu een gratis ticket en zet het in je agenda, want dit evenement wil je niet missen! Gratis tickets zijn te verkrijgen via: https://www.formulastudenthydrogen.nl/event-details/car-reveal-2024

Na deze show is onze nieuwste raceauto nog twee dagen te bewonderen bij de Dutch Innovation Days, dus aarzel niet en kom vooral even langs.

Wij kijken er erg naar uit om de uitkomsten van ons harde werk te delen. Tot dan! 

Voor wie: Het evenement is open voor iedereen, maar elke bezoeker is wel verplicht een gratis ticket te halen via https://www.formulastudenthydrogen.nl/event-details/car-reveal-2024 (i.v.m. maximum aantal bezoekers)

Extra info: Het evenement belooft een grote show te worden en is onderdeel van het programma van de Dutch Innovation Days. Ook na de Car Reveal kunnen mensen onze auto bewonderen bij de Dutch Innovation Days, aangezien wij hier aanwezig zijn met onze nieuwste raceauto.