NL4XAI Slotconferentie en industrieel evenement

Het NL4XAI-project, dat wordt gefinancierd in het kader van het Horizon 2020-programma van de EU om elf promovendi op te leiden, kondigt zijn slotconferentie en industrieel evenement aan, die zullen plaatsvinden op 23 en 24 mei 2024 in het DesignLab van de Universiteit Twente, Nederland. Het evenement dient als platform om de resultaten te delen die de promovendi hebben behaald op het gebied van Natural Language for Explainable AI en om dynamische discussies te stimuleren over toekomstige richtingen en initiatieven op dit gebied.

Met keynotes van gerenommeerde wetenschappers op dit gebied belooft het evenement waardevolle perspectieven en inzichten over de toekomst van AI-transparantie. Vertegenwoordigers uit de industrie zullen getuige zijn van demonstraties van projectresultaten, terwijl een workshop over ondernemerschap, georganiseerd door Novel-T, de PhD-onderzoekers zal begeleiden bij het valoriseren van hun onderzoek om de maatschappelijke impact te maximaliseren.

Help ons de toekomst van AI vorm te geven tijdens de NL4XAI slotconferentie. Blijf op de hoogte, want binnenkort maken we alle details van het evenement bekend!

https://nl4xai.eu/event/nl4xai-final-conference/