HomeEvenementenDies Natalis 2024

Dies Natalis 2024

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de Dies Natalis op vrijdag 24 mei 2024. Je bent vanaf 15.00 uur welkom in Waaier 1. Deze middag staat in het teken van viering, reflectie en vooruitgang ter ere van de 'verjaardag' van onze instelling.

Het thema van de Dies Natalis van dit jaar is Hoop: de circulaire economie. In een wereld die snel verandert, zijn duurzaamheid en circulariteit cruciaal. Bij het vormgeven van een betere toekomst, spelen onderwijs en onderzoek op de UT een belangrijke rol.

De Dies lezing van 2024 wordt gegeven door de heer Mr. Ing. Jan Hendrik Dronkers, secretaris-generaal van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In zijn rede gaat hij in op de ambities van het ministerie, en de kansen en uitdagingen die hij voor de toekomst ziet.

Ook kun je een inkijkje verwachten van collega's Sissi de Beer, Devrim Yazan en bachelorstudent Industrial Engineering & Management Chantal Ermling in hun werk voor circulariteit. Traditiegetrouw worden er prijzen uitgereikt en is er na afloop een receptie. Het belooft een inspirerende en gezellige middag te worden!

Ik ben aanwezig bij de Dies Natalis
AANMELDEN

We kijken ernaar uit om gezamenlijk te verkennen hoe onze universiteit, samen met bedrijven en de maatschappij, stappen kan zetten in de bijdrage aan een circulaire economie. Kom dus op 24 mei naar de Diesviering, die volledig in het teken staat van de bijdrage die we kunnen leveren aan een duurzamere toekomst.