HomeEvenementenPhilofilm over Chaos: Film en discussie
f

Philofilm over Chaos: Film en discussie

Chaos is dit jaar het thema van de maand van de filosofie. Samen met studievereniging Ideefiks en Concordia selecteerden we een nogal chaotische film: Synecdoche, New York.

Filosoof dr. Nolen Gertz (UT) zal een korte inleiding geven op deze film. Een theaterregisseur (gespeeld door Philip Seymour Hoffman) worstelt met zijn werk en de vrouwen in zijn leven als hij een levensgrote replica van New York City in een pakhuis maakt als onderdeel van zijn nieuwe toneelstuk. Het is de eerste film die regisseur en schrijver Charlie Kaufman maakte. Dit programma is voor iedereen toegankelijk, koop een kaartje via www.concordia.nl. Studenten van Ideefiks en andere studenten krijgen korting.

Zaal: Concordia, Oude Markt 15, Enschede

Dit programma is in het Engels.

Voor vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en Beheerspersoneel