HomeEvenementenSymposiom 'Design your life'

Symposiom 'Design your life' Met gastspreker prof. Sue Fletcher-Watson

Beste collega's, onderzoekers en geïnteresseerden,

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een inspirerend symposium waarin we de resultaten van het onderzoeksproject "Design Your Life" zullen presenteren. Dit innovatieve project, uitgevoerd door Universiteit Twente en de HAN University of Applied Sciences, heeft als doel jongvolwassenen met autisme en hun begeleiders in staat te stellen hun eigen technologische oplossingen te ontwerpen, om zo de zelfstandigheid van deze groep te vergroten.

Daarnaast zijn we erg blij dat Prof. Sue Fletcher-Watson als gastspreker aanwezig is. Sue Fletcher-Watson is hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Edinburgh. In haar onderzoek streeft Sue naar betekenisvolle inclusie en neurodivergent leiderschap met een bijzondere aandacht voor autisme. Tevens is zij de auteur van het veelgeprezen boek ‘Autism: A New Introduction to Psychological Theory and Current Debate’.

Symposium 'Design Your Life'

  • Datum: 4 april 2024
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur
  • Locatie: [Locatie wordt nog bekendgemaakt]
  • Gastspreker: Professor Sue Fletcher-Watson

Tijdens dit symposium zullen we:

  • De belangrijkste bevindingen en resultaten van het "Design Your Life" project delen.
  • Voorbeelden geven over het gebruik van de toolkit.
  • Een platform bieden voor discussie en het delen van best practices met betrekking tot technologie en zelfstandigheid.

Dit evenement biedt een waardevolle gelegenheid om te leren, te netwerken en samen te werken met professionals en experts op het gebied van autisme en technologie.

Reserveer 4 april 2024 in de agenda! Op onze website vindt u meer informatie over het symposium, zoals onder andere het programma en de registratieprocedure. 

Graag tot 4 april! We kijken uit samen te werken aan het verbeteren van de levenskwaliteit van jongvolwassenen met autisme.

Samenwerking project 'Design Your Life'

Universiteit Twente (UT) & HAN University of Applied Sciences (HAN). 

Het project wordt uitgevoerd in een samenwerking tussen de Universiteit Twente en HAN University of Applied Sciences. Ook de organisatie van het symposium is in handen van deze twee organisaties. 

Projectpartners

Projectpartners vormen samen een team en leveren vanuit hun eigen expertise waardevolle informatie voor het onderzoek. Deelnemers zijn:

Karakter, Dr. Leo Kannerhuis, Siza, RIBW-AVV, Pluryn, Belangenvereniging NVA, Werkgeversorganisatie WZW, Werknemersorganisatie BPSW, 2Tango, Assortimens, Coolminds, Jouwomgeving.