HomeEvenementenKeti Koti tafel

Keti Koti tafel

Keti Koti betekent: ketenen gebroken. Precies 160 jaar geleden schafte Nederland de slavernij in Suriname en op de Antillen af. Om dat te vieren organiseren Saxion, de gemeente Enschede en UT een Keti Koti Tafel. Dat is een nieuwe traditie in de vorm van een maaltijd waarbij je samen met tafelgenoten vragen bespreekt en ervaringen uitwisselt. Tussendoor zingt het koor Fri Yeye liederen die evenals de gesprekken en het diner in het teken staan van slavernij en discriminatie, vroeger en nu.


Aanmelden voor 15 september:

Aanmelden voor studenten: a.heukels@utwente.nl 

Aanmelden niet studenten: https://www.enschede.nl/keti-koti-tafel-in-enschede-meld-u-aan


of hier

In samenwerking met SAB-ITC. Dit evenement is zowel Engels- als Nederlandstalig.

Vragen:

A. Heukels (Anneke)
Ondersteunend en beheerspersoneel